• P 
  • P 
  • FYZIOTERAPEUT (M+Ž) 

FYZIOTERAPEUT (M+Ž)

Zaměstnavatel: Domovy sociálních služeb Háj a Nová Ves, příspěvková organizace
Nová Ves v Horách 206

FYZIOTERAPEUT (M+Ž)
V našem týmu rádi přivítáme: jednoho zaměstnance na hlavní pracovní poměr v profesi fyzioterapeut (m/ž); pracovištěm bude Nová Ves v Horách; pružná pracovní doba; na termínu nástupu se určitě domluvíme, může být ihned, ale na někoho šikovného i počkáme.
Vaše práce bude hlavně obnášet: provádění fyzioterapeutických vyšetření a úkonů bez odborného dohledu u klienta sociálních služeb; stanovení krátkodobého a dlouhodobého fyzioterapeutického plánu; provádění základních léčebných fyzioterapeutických úkonů, technik manuální terapie a fyzikální terapie.
Co by nový kolega/ kolegyně měli splňovat: odbornou způsobilost k výkonu povolání fyzioterapeuta dle § 24, zákona č. 96/2004 Sb., (Zákon o nelékařských zdravotnických povolání); velkou výhodou je praxe na obdobné pozici. Dále bezúhonnost, spolehlivost, komunikativnost, smysl pro týmovou spolupráci, empatický přistup.
Naopak my Vám můžeme nabídnout: platové odměňování dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., po zapracování osobní příplatek, odměny. Bližší informace o výši platu při osobním pohovoru.
A ještě něco málo navrch: příspěvky z FKSP na stravu, rekreaci, kulturní a sportovní akce; zvýhodněnou zaměstnaneckou kartu na veškerou veřejnou dopravu v Ústeckém kraji. Hlavně však práci v příjemném prostředí.

Budeme rádi, když se nám ozvete: Petr Kohout, personalista, tel. 497 770 217 / 720 446 824, email kohout@dsshaj.cz (prosím, zaslat životopis).

odpovědět
FYZIOTERAPEUT (M+Ž)
Reagovat: odeslat životopis zaměstnavateli
Pracovního vztahu: Pracovní poměr - plný úvazek
Pozice určená pro region: Ústecký kraj