Volná místa Beroun - Odborné vyučení bez maturity zdravotnictví, vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 10
Náplň práce: obsluha nakladače (výhodou: obsluha traktoru, multikáry, kropičky, válce). Základní údržba svěřené techniky. Požadujeme: Řidičské oprávnění skupiny C, ideálně i skupiny T, časová flexibilita, samostatnost a odpovědnost za svěřené ...
Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení. Místo výkonu práce: cukrárna a kavárna La Mija Jesenice u Rakovníka. Pracovní doba: krátký, dlouhý týden. Nabízíme podnikové stravování. Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: osobně, tel. ...
Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení. Místo výkonu práce: cukrárna a kavárna La Mija Jesenice u Rakovníka. Pracovní doba: krátký, dlouhý týden. Nabízíme podnikové stravování. Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: osobně, tel. ...
-první kontakt se zaměstnavatelem: Ivan Petryshynets,ipeautoservis.cz, -prémie za přesčasy
OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Starostka městyse Štěchovice podle zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, vy-hlašuje dne 21. 2. 2024 výběrové řízení na ...
Pracovní poměr na dobu určitou. Možnost práce i na zkrácený úvazek. Požadujeme: manuální zručnost a schopnost základních oprav v běžném provozu farmy, vysoké pracovní nasazení a zodpovědný samostatný přístup k práci, časovou flexibilitu, morální ...
Vhodné i pro osoby zdravotně znevýhodněné. Požadujeme: praxi na obdobné pozici minimálně 1 rok, znalost německého či anglického jazyka slovem i písmem, znalost práce s MS Office, velmi dobré komunikační a organizační schopnosti, schopnost pracovat ...
Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: tel. 777300875
-první kontakt se zaměstnavatelem: Ilona Hrdličková,manager.Prague@trespass.uk -zaměstnanecké bonusy:příplatky za soboty a neděle, při splění plánu-bonusy
Pracovní doba 14:00-22:00 Náplň práce: organizace výroby a vedení pracovního kolektivu výrobní směny, zodpovědnost za kvalitu výroby pekařského sortimentu , navažování a zpracování surovin dle podkladů pro výrobu a technologických postupů, příprava ...